Optiker Ø Krogh

Avdeling Vestby

SE MER

Optiker Ø Krogh VESTBY - DIN LOKALE OPTIKER

Optiker Ø Krogh var frem til 1/1-19 bestående av to avdelinger. Vi har holdt til i Ås sentrum siden 1972. Ås forretningen ble startet av Øystein Krogh, far til Øyvind Krogh – som er 5. generasjon optiker i Krogh familien, og som i dag driver Optiker Ø Krogh videre. Vår avdeling i Ski ble også startet av Øystein i 1970, i 1995 flyttet butikken inn på Ski Storsenter.

I forretningene våre får du kjøpt briller, solbriller, linser, linsemidler og øyedråper. Vi vil by på ett variert og spennende utvalg av innfatninger, grundig undersøkelse av din øyehelse, og finne den beste optiske korreksjonen for deg, om det så skulle være briller og/eller kontaktlinser.
Mandag og onsdag vil du møte optiker og kontaktlinsespesialist Ylber Dervari hos oss på Vestby. Magnhild og Truls Krogh vil du også møte i butikken. Vi gleder oss til å drive Vestby Optikk videre – og ønsker alle faste og nye kunder velkommen!

Bestill SYNSTEST

  Velg avdeling*

  Ønsket dato*

  Ønsket tidspunkt*

  Det er dessverre ikke mulig å booke på søndager.

  Det er dessverre ikke mulig å booke på søndager.

  Det er dessverre ikke mulig å booke denne tiden.
  Velg mandager og onsdager.

  Navn*

  Epost*

  Telefon*

  Ønsker svar på:

  SMSTelefonE-post

  Hva kan vi hjelpe deg med?


  For time samme dag anbefaler vi at du ringer oss. Vi sender deg en bekreftelse på din time så fort vi får sett i vår kalender. Normalt innen to arbeidsdager.

  Nesten 50 års
  erfaring
  Blant de første i Norge
  med avansert utstyr
  for å avdekke øyesykdommer
  Distriktets mest omfattende
  synsundersøkelser