Optiker Ø Krogh

om oss

Optiker Ø Krogh

Optiker Ø Krogh er en familiebedrift, og ble etablert på Ski i 1970 av Øystein Krogh, fjerde generasjons optiker i Krogh familien, og far til Øyvind Krogh som driver i dag. Optiker Ø Krogh på Ås ble startet i 1972, og vi har siden starten hatt stort fokus på synsundersøkelser for briller og linser, samt å tilby kunden rikelig med utvalg i form av innfatninger og glass. Vi har topp moderne optiske forretninger, og er blant de ledende i landet innenfor vår bransje når det kommer til bruk av nytt og avansert utstyr ved synsprøver, samt for avdekkelse av øyesykdommer og andre sykdommer. Butikken på Ås har også eget verksted, hvor innsliping og montering av glass foregår. Optiker Ø Krogh Ski har holdt til på Ski Storsenter siden 1995, og har utviklet seg til å bli en av Norges største optiske butikker. I 2019 overtok vi Vestby Optiske på Vestbytorget, og gleder oss over den gode mottagelsen vi har opplevd også her!

Per i dag består våre hovedområder av synsundersøkelser, laser-behandling for tørre og rennende øyne, målrettede undersøkelser for å avdekke øyesykdommer, samt salg av briller, solbriller, linser, linsemidler og øyedråper.

Våre kunder kommer primært fra Oslo-området, Akershus og Østfold. Samtidig har vårt fokus på nytenkning, utvalg og kundeservice gitt oss faste kunder helt fra Stavanger til Vadsø. Vi er den mest spesialiserte optiske forretning innenfor vårt geografiske område. Vi jobber intenst med å tilby det best egnede produktet for ditt behov. Butikken har et tett samarbeid med flere øyeleger for videre henvisning ved øyesykdommer dersom det er nødvendig.

våre medarbeidere

Bedriften består av syv optikere/optometrister, hvorav tre har mastergrad i klinisk optometri, to har spesialkunnskap innen oppdagelse og behandling av grønn stær, og to har spesialkompetanse innen behandling av tørre og rennende øyne. Alle har kompetanse innen spesialisering av kontaktlinser. I tillegg har vi 4 faste optikerassistenter samt ekstrahjelper. Hos Optiker Ø Krogh garanterer vi at du blir godt ivaretatt, og mottar den kundeservicen og formidling av informasjon som du fortjener.