Optiker Ø Krogh

AVDELING SKI

SE MER

Optiker Ø Krogh SKI – DIN LOKALE OPTIKER

Optiker Ø Krogh eies og drives av Øyvind Krogh, som er 5. generasjon optiker i Krogh familien. Hans far Øystein Krogh, startet butikken på Ski i 1970 og har blitt markedsført som Optiker Øystein Krogh, Ski Optiske, Optiker Krogh, Krogh Optikk og fra 1/1-2018 som Optiker-K, siden juni 2019 Optiker Ø Krogh. Fra september 1995 har butikken ligget i Ski Storsenter og vært en ledende optiske forretningen i Ski.

Kjøp linser

I forretningene våre får du kjøpt briller, solbriller, linser, linsemidler og øyedråper. Butikken er en av Norges mest spesialiserte innen optiske undersøkelser, og har vært en av de første i landet til å ta i bruk diverse avansert undersøkelsesutstyr. I tillegg har butikken flere optikere med Mastergrad innen optometri, spesialkompetanse innen tørt øye, grønn og grå stær samt laserkirurgi. Butikken fører ett meget stort utvalg av brilleinnfatninger og solbriller fra de største til de mest interessante motehusene. Dessuten tilpasses kontaktlinser og spesiallinser for diverse øyelidelser, i tillegg til filterbriller. Her møter du optiker/optometrist MSc Øyvind Krogh, Camilla Martinussen og Helene Lindgren, Optiker Geir Bertheussen, Ylber Dervari og Linn K. M. Siggerud. I tillegg hjelper optikerassistentene Bjørg Kleven, Selvije Musliu og Magnhild Krogh med utvelgelse av innfatninger.

Vi har som mål å levere kvalitet gjennom alle produktene og tjenestene vi tilbyr. For å støtte opp om dette har vi optikere og optometrister med spesialkompetanse på diverse øyesykdommer. I tillegg er våre kundeveiledere dyktige på å finne de innfatninger og glassløsninger fra vårt omfattende utvalg, som passer best for deg.

Bestill SYNSTEST

  Velg avdeling*

  Ønsket dato*

  Ønsket tidspunkt*

  Det er dessverre ikke mulig å booke på søndager.

  Det er dessverre ikke mulig å booke på søndager.

  Det er dessverre ikke mulig å booke denne tiden.
  Velg mandager og onsdager.

  Navn*

  Epost*

  Telefon*

  Ønsker svar på:

  SMSTelefonE-post

  Hva kan vi hjelpe deg med?


  For time samme dag anbefaler vi at du ringer oss. Vi sender deg en bekreftelse på din time så fort vi får sett i vår kalender. Normalt innen to arbeidsdager.

  Nesten 50 års
  erfaring
  Blant de første i Norge
  med avansert utstyr
  for å avdekke øyesykdommer
  Distriktets mest omfattende
  synsundersøkelser