Optiker Ø Krogh

AVDELING ÅS

SE MER

Optiker Ø Krogh ÅS – DIN LOKALE OPTIKER

Optiker Ø Krogh er en familieeid optisk forretning, som ble startet i 1972 av optiker Øystein Krogh. I dag er det optiker Øyvind Krogh som eier og driver butikken. Han er 5. generasjon optiker i Krogh familien. Butikkens navn har variert fra Ås Optiske, Optiker Krogh, Krogh Optikk og fra 1/1-2018 til Optiker-K. I juni 2019 endres navnet til Optiker Ø Krogh. 

Kjøp linser

I forretningene våre får du kjøpt briller, solbriller, linser, linsemidler og øyedråper. Butikken fører ett komplett utvalg av de mest kjente merkevarer innen brilleinnfatninger, kontaktlinser og solbriller, til mer spennende innfatninger fra nisjeleverandører. Butikksjef Anita Kirkerud er spesielt god på utvelgelse av innfatninger ut i fra ansiktsform og farger. Optikerne Erik Martinussen og Geir Bertheussen har spesialisering innen kontaktlinser og har topp moderne utstyr for undersøkelse av øynene dine! Butikken på Ås har også eget verksted, hvor innsliping og montering av glass foregår.

Vi har som mål å levere kvalitet gjennom alle produktene og tjenestene vi tilbyr. For å støtte opp om dette har vi optikere og optometrister med spesialkompetanse på diverse øyesykdommer. I tillegg er våre kundeveiledere dyktige på å finne de innfatninger og glassløsninger fra vårt omfattende utvalg, som passer best for deg.

Bestill SYNSTEST

  Velg avdeling*

  Ønsket dato*

  Ønsket tidspunkt*

  Det er dessverre ikke mulig å booke på søndager.

  Det er dessverre ikke mulig å booke på søndager.

  Det er dessverre ikke mulig å booke denne tiden.
  Velg mandager og onsdager.

  Navn*

  Epost*

  Telefon*

  Ønsker svar på:

  SMSTelefonE-post

  Hva kan vi hjelpe deg med?


  For time samme dag anbefaler vi at du ringer oss. Vi sender deg en bekreftelse på din time så fort vi får sett i vår kalender. Normalt innen to arbeidsdager.

  Nesten 50 års
  erfaring
  Blant de første i Norge
  med avansert utstyr
  for å avdekke øyesykdommer
  Distriktets mest omfattende
  synsundersøkelser